Todista taitosi diginä palkitut opiskelijat

 

 

Eilen jaettiin Todista Taitosi Diginä -kisan palkinnot hulppeissa puitteissa. Tämän vuoden palkitsemistilaisuus oli Opetushallituksen Messukeskuksessa järjestämän Digioppimisen areenan päälavalla. Koska kaikki eivät päässeet paikalle, tilaisuus myös striimattiin.

 

Opiskelijoita palkittiin kuusi ja opettajien sarjassa viisi eri kokonaisuutta, joista suurin osa oli tiimitoteutuksia.

 

Opiskelijasarjassa oli tällä kertaa kaksi ensimmäistä palkintoa. Ne saivat Siiri Nurkkala Careerian Askolan Maalarikilta Porvoosta hienosta omaa ammattitaitoa pohtivasta myyvästä Blogger-alustan blogistaan


sekä Ammattiopisto Tavastian Ravitsemus- ja cateringalan opiskelija Sari Hattula kokin ammatin luovaa osaa, alan markkinointia ja erityisesti työnhakuun tähtäävästä Instagram-tilistään.


Kunniamaininnat saivat Salon seudun ammattiopiston elokuussa aloittaneet visualistiopiskelijat Elma Kämäräinen ja Sara Lahti blogeistaan, jotka oli perustettu opintojen ensimmäisenä päivänä ja joissa oli jo hyvin runsaasti sekä oppilaitoksessa että työelämässä oppimiseen liittyvää sisältöä. Raati suosittelee opiskelijoiden timelapse-silitysohjevideoita kaikille ja ihastelee taitavasti tehtyä tunnisteiden kirjoittamista jokaisen päivityksen yhteyteen. Tageista ja niistä muodostuvista sanapilvistä osaamisen kertymistä eri ammattitaitovaatimuksiin on helppo seurata.

 

Careerian Raksakilta Porvoon Oskar Heikkilän Instagram-tili toi tekijälleen myös kunniamaininnan. Työvaihdeiden kuvasarjat ja selostukset helpottavat kaikkien työtä osaamisen hankkimisen seurannassa. Maininnan arvoista on Oskarin opettajan Harri Myllysen lausunto siitä, että vaikka hän itse ei ole innokas somettaja, hän kokee opiskelijoiden blogit ja Instagram-päivitykset niin hyödyllisenä, että ne ovat luonteva osa opetusta.

 

Lisäksi kunniamaininnan sai Ypäjän Hevosopistosta kahden viikon päästä ratsastuksenohjaajaksi valmistuva Annika Rautio, jolla oli opintojen aikana perustettu Instagram-tili, jota oli jo työnantajan kanssa katsottu työnhakutilanteessakin hyvällä menestyksellä

 

Onnea kaikille palkituille ja kiitos kisaan osallistuneille opiskelijoille! Opettajien avoimen oppimateriaalin sarjan tuloksista tulee oma päivityksensä.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Liittyvät artikkelit

Todista taitosi diginä 2020

4/9/2020

1/10
Please reload

Uusimmat artikkelit
Please reload

Arkisto
Please reload

Avainsanat

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Yhteydenotot

Anu Konkarikoski

Kiltakoulut-verkoston projektipäällikkö

anu.konkarikoski(at)kktavastia.fi

050 550 4064

Hattelmalantie 6

13101 Hämeenlinna

Kiltakoulut somessa
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon