Todista taitosi diginä opettajien sarja 2019

31/12/2019

Ti 4.12.2019 jaettiin tämän vuoden Todista Taitosi Diginä -kisan palkinnot hulppeissa puitteissa. Tämän vuoden palkitsemistilaisuus oli Opetushallituksen Messukeskuksessa järjestämän Digioppimisen areenan päälavalla.

 

Opettajien sarjassa arvioitiin kilpailuun ilmoitettuja avoimia oppimateriaaleja ja palkittiin viisi eri kokonaisuutta, joista suurin osa oli tiimitoteutuksia. Opiskelijoita palkittiin kuusi ja heistä on julkaistu oma artikkeli.

 

Opettajien sarjan ensimmäinen palkinto meni OSAO:n matemaattisten aineiden opettajalle Jaana Parkkialle, joka ilmoittautumiskaavakkeessakin jo toi mainiosti esille pitkän tien omien oppimateriaaliensa avoimesta jakamisesta lähtien Purot-wikistä,

 

Jaana on myös tuottanut useissa hankkeissa vapaasti kaikkien käytössä olevaa H5P-materiaalia. Avoimen materiaalin tuottaminen ja jakaminen sekä yhteistyö muiden opettajien kanssa on hänelle elämäntapa.

 

Kunniamaininnat

 

Kunniamaininnat saivat Kokkikilta Iisalmen blogisivuston kokkikiltojen brändin mukaan rakennetusta sivustosta YSAO:n Jaana Huttunen & Tea Korolainen.

 

Ekamin Hanna Arminen ja Kai Hannunen puolestaan ovat rakentaneet kunniamaininnan arvoisesti opiskelijan saapumisohjeen laivalla tapahtuvaan työelämässä oppimiseen ja kattavat ohjeet laivan tiloista Thinglink 360-kuviin. Työnantajan luvalla julkaisemme saapumisohjeen sekä kuvakaappauksen laivan tilojen esityksestä. Työnantaja on kertonut innostuneensa käyttämään samaa alustaa myös työntekijöiden perehdytyksessä

 

 

 

Ammattiopisto Tavastian Virve Juola ja Ella Eld saivat kunniamaininnan Taideteollisuusalan ja Tekstiili- ja muotilalan digiosaamiseen liittyvien pakollisten tutkinnon osien materiaalista.

 

 

Omnian autoalan YTO-integraatiotiimi sai kunniamaininnan laajasta yhteisten tutkinnon osien ja autoalan sisältöä integroivasta materiaalista (bit.ly/AutoYto).

 

Onnea voittajille!

 

Toivomme kisan seuraajien pystyvän hyödyntämään materiaalia ja saavan hyviä vinkkejä palkittujen tuotoksista.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Liittyvät artikkelit

Todista taitosi diginä 2020

4/9/2020

1/10
Please reload

Uusimmat artikkelit
Please reload

Arkisto
Please reload

Avainsanat

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Yhteydenotot

Anu Konkarikoski

Kiltakoulut-verkoston projektipäällikkö

anu.konkarikoski(at)kktavastia.fi

050 550 4064

Hattelmalantie 6

13101 Hämeenlinna

Kiltakoulut somessa
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon